Fiskeklubben Börstingen och Arctic Fishing samarbetar

Fiskeklubben Börstingen och Arctic Fishing har startat ett samarbete för att motverka allt tjuvfiske i Luleälv inom Bodens Kommun. Detta innebär att om en person blir avstäng hos oss i Luleälv så blir samma person avstäng hos Börstingen och tvärt om.

Under kort tid så har 3 st personer blivit avstänga hos Börstingen för att dom tagit för små fiskar, dessa är numera också avstängda hos oss under samma period.

Vi är jätte glad över detta samarbete och ser fram emot ett ännu trevligare sportfiske i Luleälv.

Fler sådana iniativ vill jag se i Norrbotten. Tänk om vi skulle koppla ihop fler älvar i detta samarbete? Varför inte sjöar också?!

Tjuvfiska i Torneälv och bli avstäng i Torneälv, Kalixälv, Luleälv, Råneälv och andra bra fiskevatten?! Då tror jag att fler och fler personer skulle skärpa till sig när dom är fiskar i våra älvar, för då blir straffet kännbart! Tänk dig att inte få fiska lax, öring, gädda, harr, abborre i Norrbotten under två år!

Ni som är intresserade av ett sådan samarbeter, kontakta mig på robert.westin@arcticfishing.se eller på 0730-477 451 så skall jag se hur vi kan genomföra en sådan sak.

MVH Robert Westin

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Höstfisket 2017, Saltströmmen och Lule älv

Detta gäller för krabb- & hummerfisket i Norge