Testpiloter för NordNaturs webb forum sökes

NordNatur jobbar konstant med att öka servicen och tillgängligheten för våra gäster. Internet är ett medium som är otroligt bra om man använder det på rätt sätt. Just nu jobbar vi med att utveckla ett Internet forum som endast kommer att vara tillgängligt för ni som bokar genom NordNatur. Forumet är till för er som fiskar på våra fiskecamper där ni bla kommer att kunna fråga om fisketips och ge fisketips.

NordNaturs och Arctic Fishings fiskeguider kommer också att skriva en massa tips om fisket som tex GPS positioner och betesval. Men även annat som man kan göra vid våra fiskecamper.

Vi undrar om du vill vara med och testa forumet innan vi släpper det för alla gäster. Vi söker 20 st personer. Känner du dig manad att komma med förslag och synpunkter om hur forumet skall utvecklas så skicka ett mail till info@nordnatur.se.

Det spelar ingen roll om du är van forum användare eller inte, van havsfiskare eller inte. Vi söker alla för att få en stor bredd av idéer. Du måste vara gäst till NordNatur för att få vara med.

Välkommen.


MVH Robert Westin

Länk: http://www.nordnatur.se

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Detta gäller för krabb- & hummerfisket i Norge

Höstfisket 2017, Saltströmmen och Lule älv