Sportfiskarna i nytt försäkringssamarbete

Sportfiskarna inleder samarbete med Moderna Försäkringar och Atlantica.

Avtalet träder i kraft 1 januari 2009, gäller i fem år och omfattar medlemsanpassade försäkringar för boende, bil och båt för förbundets ca 50 000 medlemmar.

Sportfiskarna har de senaste åren expanderat verksamheten och ökat antalet medlemmar.

- Samarbetet med Moderna Försäkringar och Atlantica blir ytterligare en pusselbit i att stärka vår organisation. Vi vet att mer än hälften av våra medlemmar har båt och tror att samarbetet kommer att bli framgångsrikt för alla inblandade parter, säger Stefan Nyström, generalsekreterare på Sportfiskarna.

I det nya samarbetet läggs stor vikt vid att erbjuda försäkringar som är specialanpassade för Sportfiskarnas medlemmar.

- Båten är ett viktigt "fiskeredskap" för många sportfiskare och vi har därför tagit fram en unik lösning för båtförsäkring. Detta är ett nytt och spännande koncept som bara erbjuds Sportfiskarna, säger Olle Andersson, chef för affärsutveckling på Moderna Försäkringar.

- Eftersom vi arbetar med att skapa medlemsvärde för våra kunder är vi väldigt glada över samarbetet och att vi tillsammans med Sportfiskarna kan erbjuda medlemmarna mycket bra medlemsförmåner, fortsätter Olle Anderson.

Vill du veta mera så kontakta Joel Norlin: joel@sportfiskarna.se

Mera förmånder, bli medlem nu
Sportfiskarna arbetar för att bevara våra fiskevatten och förbättra allas vårt fiske. Medlemmar får tidningen Svenskt Fiske som från 2009 utkommer med 5 nr/år, förmånshäftet Fiska Gratis med fritt fiske i hundratals vatten, rabatter i många redskapsbutiker, försäkring som gäller vid allt fiske och mycket mer.

Just nu får alla nya medlemmar ett extra långt medlemskap. Bli medlem nu och ditt medlemskap räcker ända fram till 31 mars 2010! Bli medlem och betala idag så hinner du få 6 nummer av Svenskt Fiske.

Men sist men inte minst, du hjälper till med jobbet att vårda och värna om våra vatten så att våra barn och barn barn skall få uppleva ett sportfiske i hela och orörda vatten.

Läs mera ...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Höstfisket 2017, Saltströmmen och Lule älv

Detta gäller för krabb- & hummerfisket i Norge