Nord Natur flyttar till Boden

Januari 2009 köpte Arctic Fishing Nord Natur av Nisse Sundberg. Sammanslagningen är ett led i Arctic Fishing strategiska mål att leverera bra och kvalitetssäkrade havsfiskeresor till Nord Norge. Efter som att Nord Natur och Arctic Fishing samarbetat sedan 2004 så känndes detta som en naturlig del i utvecklingen.

Vi vill härmed tacka Nisse Sundberg för alla år som vi tillsammans har jobbat för att utveckla havsfisket i Nordnorge. Nisse är den person som har längst erfarenhet av att jobba med havsfiske i Norge av alla i Sverige. Detta har också visat sig på de fiskecampen som han har utvecklat tillsammans med campvärden på varja fiskecamp. Dom är bra helt enkelt.

Jag tar över Nisses roll med stor ödmjukhet och hoppas att vi tillsammans med Er gäster från Nord Natur kan fortsätta att skapa bättre förutsättningar för oss havsfiskare i Nordnorge.

Arctic Fishing har bokat en del för Nord Natur och har även guidat svenskar på både Arctic Seasport och Andörja. I övrigt har Arctic Fishing i egen regi jobbat en del med Norgemarknaden och vi driver bland annat laxfiske i Luleälv, i centrala Boden.

Nord Natur AB kommer alltså att leva kvar men flyttar upp till Boden. Nord Naturs mobilnummer och fasta telefonnummer ska användas i fortsättningen. Kontakta alltså tills vidare NordNatur genom det vanliga mobilnumret 070-629 84 33 samt E-post info@nordnatur.se Webbadressen är den gamla vanliga www.nordnatur.se.

NordNatur kommer även i fortsättningen att boka till Andörja Havfiskesenter, Arctic Seasport i Saltströmmen samt till Gurvikdal Havfiskesenter på Fröya, som är den ursprungliga Fröya Havfiskesenter, dit NordNatur har bokat sedan 1993 med undantag för något år under 2000-talet.

Nisse skickar också genom mig ett stort tack till alla Nord Naturs gäster genom året. Jag från min sida önskar Nisse Sundberg all lycka och framgång.

För mig känns det skönt att veta att jag alltid har möjlighet att ringa Nisse när det behöves. Jag tror nog att han kommer följa utvecklingen av bolagen. Nisse har alltid varit en mentor för mig när det kommer till vilka krav och förväntningar som en gästande sportfiskare har.

Havsfiske på Fröya
Avtalet mellan NordNatur och Fröya Havfiskesenter upphör i samband med att vi tar över Nord Natur.

Vill du kontakta Fröya Havfiskesenter vänder du dig från årsskiftet alltså direkt till Torbjörn Johansen på E-post info@froyahavfiske.no, eller 0047 90044209.

Vi jobbar dock på att återuppta samarbetet med Fröya Havfiskesenter under 2009.

Men om du vill till Fröya och fiska så har vi fortfarande kvar avtalet med fiskecampen Fröya Gurvikdal havsfiskecenter så du kan alltså fortfarande boka din havfiskeresa tilll Fröya genom oss.

Välkommen till Nord Natur och Arctic Fishing.


Med vänlig hälsning
Robert Westin

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Detta gäller för krabb- & hummerfisket i Norge

Höstfisket 2017, Saltströmmen och Lule älv