Havsfiskeresa 14-19 Juli 2008: Andörja, Nordnorge

Här kommer lite bilder från den senaste havsfiske resan som var till Andörja i Nordnorge. Vi hade en kanonresa med fint väder och en massa med fisk.

Vi hade turen att få ett nytt guiderekord i Arctic Fishing. Roland Skoog, en av gästerna, fick en riktigt fet torsk som vägde 17.8 kg. Förutom detta så fångade han också sin första havskatt, vilket var lika roligt.

Fiskecampen är kanonfin med bra båtar och fint boende. Det finns också ett välorganiserad rensrum, torkrum för flytoverallen samt ett stort och fint frysrum där du fryser dina filéer. Bredvid campen finns det också en lite affär där man köper bla mat och bensin.


Båtarna är sjösäkra Silver Viking med 40 hk motor samt kartplotter/ekolod.

Efter som att det var första gången vi åkte till denna fiskecamp på Andörja så var jag nyfiken på servicenivån. Jag hade i och för sig redan hört att det är en bra camp. Men efter 6 dagar så kan jag konstatera att alla gäster var mycket nöjd med denna fiskecamp. Vad som alltid är viktigt är att runt-om-kring servicen också fungerar och det gör det på denna fiskecamp klanderfritt.

Detta är ett intressant ställe. Mikael Dalman fångade också en fin torsk på 15,2 kg. Även en fet makrill på 1.1 kg landades samt en sjuk mängd med sej som vägde 0.5-2 kg.
Om du vill till Andörja för att fiska själv så bokar du denna fiskecamp hos Nord Natur: http://www.nordnatur.se/.
Vill du ha en fullservice fiskeresa med fiskeguide, mat, boende, båt och utrustning så bokar du via oss: http://www.arcticfishing.se/

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Höstfisket 2017, Saltströmmen och Lule älv

Detta gäller för krabb- & hummerfisket i Norge